Bekijk 6 manieren om uw zorgverzekeringskosten te verlagen

Tijdens open inschrijving kunt u mogelijk plannen kiezen die hulpmiddelen bieden waarmee u geld kunt besparen om in aanmerking komende kosten voor zotgverzekering te betalen. Laten we de basisprincipes van deze algemene gezondheidsaccounts opsplitsen.

Een gezondheidsspaarrekening (HSA) is een plaats om geld opzij te zetten – vóór belastingen – om te sparen voor standaard medische kosten voor zelfzorgbehandelingen tot eerstehulpartikelen en medische apparatuur. Een HSA is eigendom van de werknemer en blijft bij hem, zelfs nadat hij het bedrijf heeft verlaten.

Meer informatie over HSA’s

Zorgverzekering (HRA) werkt op dezelfde manier als een HSA. Bijdragen kunnen echter alleen door een werkgever worden gedaan en zij bezitten alle ongebruikte middelen als de werknemer het bedrijf verlaat.

Meer informatie over HRA’s

Een andere speciale rekening is een flexibele uitgavenrekening voor de gezondheidszorg (FSA), waarmee u geld opzij kunt zetten voordat het wordt belast, om te helpen betalen voor gekwalificeerde medische, tandheelkundige en oogzorgkosten.

Meer informatie over FSA’s voor de zorgverzekering 

Dekking voor preventieve zorg en diagnostische zorg

Waarom moet u het verschil weten tussen preventieve en diagnostische zorg? Dit is waarom zorgverzekeringsdekking is meestal anders op basis van het type zorg. Preventieve zorg, zoals putexamens en screenings, wordt vaak voor 100% gedekt met $ 0 contante kosten wanneer u een netwerkprovider ziet. Dekking voor diagnostische zorg, wanneer u symptomen heeft die uw arts moet diagnosticeren, kan extra kosten met zich meebrengen en is afhankelijk van uw abonnement.

Ikverzekerhetbeste.nl