OPTIMALISEER EN VERKRIJG BETERE CONVERSIEPRIJZEN IN DIGITALE MARKETING

In tegenstelling tot traditionele marketing, die dure tv-, radio- of gedrukte advertenties omvat, zijn online advertentieplatforms veel betaalbaarder. U kunt uw advertentieconversieratio ook gemakkelijker verbeteren dan met traditionele advertenties. Met gedrukte advertenties is het vaak moeilijk om de conversieratio’s bij te houden, omdat alles offline gebeurt.

Hoe weet u of iemand uw advertentie in een tijdschrift heeft gezien en vervolgens naar de winkel is gegaan? Als u de prestaties van uw advertentie niet kunt volgen, hoe kunt u deze dan optimaliseren? Digitale reclame maakt het gemakkelijk omdat elke interactie wordt bijgehouden. U weet direct hoeveel mensen uw advertentie bekijken en welke acties zij ondernemen.

De meeste online advertentieplatforms bevatten een bepaald niveau van rapportage, die u kunt gebruiken om uw advertentietargeting, -kopie en -ontwerp te verfijnen. Online Infinity is een goed voorbeeld van een in Rotterdam gevestigd bedrijf dat zich inzet voor het verbinden met zijn klanten en dat zowel offline als digitale kanalen gebruikt.

Hoe richt je je op de juiste doelgroep in de digitale wereld? Het is gemakkelijk als u eerst uw doelmarkt begrijpt. Als u uw doel kent, betekent dit niet dat u uw aandacht heeft beperkt tot een specifieke groep. Als u bijvoorbeeld van onroerend goed houdt, moet u zich niet alleen richten op huisvrouwen, maar ook op mensen die in onroerend goed willen investeren.

Als u eerst uw doelgroep begrijpt, kunt u de juiste marketingstrategie vinden. Ook vindt u meer variatie in marketing via internet. U kunt het publiek bereiken waar u nog nooit aan had gedacht en dit zal u helpen uw marktniche te ontwikkelen. Het maakt uw campagnes ook persoonlijker en gerichter.

online-infinity.nl