Nicotinevervangende e-liquid

en waarom het werkt:

1. Nicotinevervangende e-liquid helpt rokers en biedt veel van dezelfde voordelen. De controle van nicotineverslaving, verlichting van het verlangen om te roken, en een grotere tolerantie en tevredenheid bij het gebruik van nicotine met e-liquid.

2. Vaping is relatief goedkoper en biedt een enorm assortiment aan smaken met en zonder nicotine aan. Het biedt een alternatief smaakafgifte systeem, waardoor rokers hun favoriete e-liquid kunnen ervaren op een manier die past bij hun.

3. Sigaretten worden al jaren gezien als kankerverwekkend. In een recente studie van de Universiteit van Auckland in Nieuw-Zeeland is dit verband opnieuw vastgesteld. De studie werd deze maand gepubliceerd in het tijdschrift Tobacco Control. Uit deze studie kwam dat het roken van een vape of e-sigaret een stuk beter is voor je gezondheid, omdat je in plaats van tabak nu waterdamp inademt.

4. Een “toegangspoort theorie” kan onmogelijk de voortdurende toename van het aantal gebruikers verklaren, noch het feit dat verschillende mensen de voorkeur geven aan verschillende smaken. De meerderheid van de vapers houdt van het grote smaken assortiment. De persoonlijke smaak en voorkeur van mensen en het vinden van de voor hen juiste smaakcombinatie is van fundamenteel belang voor het succes van de e-sigaret.

5. E-sigaretten zijn vergelijkbaar met en zonder nicotine. Dus als je rook is dit een goede en goedkopere manier om te roken, of om te stoppen met roken.

6. De juiste methode om een damp te laten ontsnappen uit de e-vloeistof bij verhitting is niet in te schatten. In demo’s hebben we verschillende graden van warmte en druk op de ketel gezet om de spoelen plat te maken. Hierdoor worden de sigaretten verschrompeld, waardoor een schone as-achtige vorm ontstaat. 

vape brandysmoke